Cryo T-Shock

Om Cryo T-shock

Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från det välkända företaget Pagani grundat 1947 i Italien. Behandlingarna är idag en av de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging, samt toning och uppstramining av kroppen! Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi (termisk chock), vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollageenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, till exempel efter en viktminskning eller en graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost.

Den speciella sammansättningen värme- och kyla hjälper till att dra åt och släta till huden, detta genom att minska fettcellerna samt tighta till huden. Slutresultaten vi ser dagligen är skulpturerade, tonade, fastare, slankare och gladare versioner av våra kunder!

Fördelar med Cryo T-Shock

  • Används var som helst på kroppen för att eliminera fett, celluliter och lös hud
  • Icke-kirurgisk och inte smärtsam behandling
  • Inga farliga kemikalier
  • Ökar cirkulationen i området
  • Lindrar muskelinflammation
  • Stimulerar kollagen och hudens elasticitet
  • Skadar inte och behåller fettfria celler
  • Synliga fördelar oftast efter första sessionen
  • Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Hur funkar det

Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Fettceller (jämfört med andra vävnadstyper) är mer sårbara för effekterna av kryoterapi. Kryoterapi hjälper även till med frisättning av cytokiner och andra inflammatoriska ämnen som även det eliminerar fettceller och därigenom minskar tjockleken på fettlagret. Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. När du går ner i vikt stannar fettcellerna i kroppen och har stor potential att återigen öka i storlek. Cryo T-Shock har fördelen att de eliminerar fettcellerna i de behandlade området och transporterar naturligt bort de döda fettcellerna genom lymfsystemet, blod och urin.

070-287 64 11. Hör av dig om du har några frågor kring våra behandlingar!