Insculpt

Bygg muskler och bränn fett utan ingrepp!

INSCULPT bygger på tekniken high intensity focused elektro magnetic är en metod som bygger muskler, bränner fett samt skulpterar kroppen utan ingrepp.

INSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning. Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA.

Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt!

Fördelar med INSCULPT

  • Används över hela kroppen för att eliminera fett och celluliter
  • Ökar muskeltonus
  • Icke-kirurgisk & smärtfri
  • Inga farliga kemikalier
  • Ökar cirkulationen
  • Synliga resultat oftast efter första behandlingen
  • Testad i stor utsträckning i Europa och USA
  • Icke terapeutledd behandling, passar därför bra i duobehandling tillsammans med andra behandlingar

Resultat

Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 96% nöjda kunder I USA med goda resultat som har validerats i flertal studier. Med hjälp av CT-skanning, MR-undersökningar och ultraljud har resultat granskats och säkerställts. Studierna visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger ökad muskelvolym samt minskad fettvolym. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och stödjande muskelstärkande övningar för bästa resultat.
Med INSCULPT kombinerat med Cryo T-Shock så har vi lyckats få fram en magisk kombination där vi bygger muskler, tar bort fett och stramar upp huden. Vi rekommenderar en kombinationsbehandling för bästa resultat.

Hur funkar det?

INSCULPT använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning.

Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

INSCULPT är en behandlingsmetod som både bygger muskler och minskar fettvolym utan kirurgiskt ingrepp. Tekniken är baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder.

070-287 64 11. Hör av dig om du har några frågor kring våra behandlingar!