Hårborttagning

Bli fri oönskad hårväxt

Bli fri oönskad hårväxt för gott med laserbehandlingar!

Hur många behandlingar som krävs är individuellt och beror på hur väl du som kund tolererar smärta och givetvis på din hårväxt. Om du är tålig så kan vi köra lasern på en högre styrka vilket leder till färre behandlingar.

Tidigare har det bara varit möjligt att behandla mörka strån på ljus hud men med vår IQ-laser kan vi behandla mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Ljusa strån går att behandla om roten är mörk, annars går det inte med någon laser pga det måste finnas pigment i hårstråt.

Tack vare ett avancerat kylsystem så är behandlingarna relativt smärtfria. Vår laser Kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt verktyg 755nm, 808nm och 1064nm. Tack vare en gradvis upphettning av dermis förhindras tillväxten av hår utan att omkringliggande vävnad skadas. Lasern är i ständig rörelse för att säkerställa full täckning. På så vis uppnår du ett långsiktigt hållbart resultat och garanterar en smärtfri behandling. Hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.

Inför din behandling:

Kom nyrakad! Om du önskar kan du själv lägga bedövningskräm 30 minuter innan din bokade tid. Det gäller främst vid brasilianskt då det upplevs mest smärtsamt.

070-287 64 11. Hör av dig om du har några frågor kring våra behandlingar!