Tatueringsborttagning

Pico Laser

Vi använder den senaste teknologin för tatueringsborttagning och vi är faktiskt ensamma om det i Sundsvall.

Behandlingsresultatet nås mycket snabbare med Pico Laser än med andra behandlingar. Den har mycket starkare maximalkraft vilket gör att behandlingsprocessen reduceras från 5-10 gånger till 3-6 gånger.

På så sätt reduceras även återhämtningstiden kraftigt, med snabb och uppenbar effektivitet.

Fördelar med Pico Laser

  • Pico Laser är mer bekväm och mindre smärtsam.
  • Jämfört med traditionell Passiv Q-Switch laser eller Elektro Q-Switch laser, så kan Pico Laser ta bort alla typer av pigment och tatuering i mindre korta pulser, vilket är mindre skadligt för huden, bekvämare och säkrare.
  • All färgtatuering, eyeliner och lipliner borttagning.
  • Borttagning av fräknar, solbränna, kloasma, acne, födelsemärken, leverfläckar, hud-blekning och rynkor.

Hur funkar det

Pico Laser använder ultra korta pulser (en triljondel av 1 sekund) för att träffa melanin-pigmenten med ett stort tryck, detta splittrar melaninet i små dammliknande partiklar. Eftersom partiklarna är så små, så absorberas de lättare och elimineras av kroppen.

Detta kan betyda bättre röjning av melanin-pigmenten och totalt sett, mindre behandlingar. Pico Laser är en snabb och enkel icke-kirurgisk, icke-invasiv laser-hudbehandling för hela kroppen. Att ta bort en tatuering går ut på att ta bort de färgpigment som sitter i läderhuden. Detta gör man genom att ”skjuta” sönder dem med hjälp av laser och sedan låta kroppens eget renhållningssystem göra sig av med resterna på naturlig väg.

070-287 64 11. Hör av dig om du har några frågor kring våra behandlingar!